Go to Top

Teoritimerne

foto 2Hos Fun 2 Drive er der ingen tørre teoritimer. Hvem siger, at man ikke kan hygge sig, mens man erhverver sig den nødvendige teoretiske viden?

Det er ofte den praktiske kørsel frem for teori, som appellerer til nye kørekortaspiranter. Men teorien er en vigtig og nødvendig del af kørekortserhvervelsen og er grundlaget for din trafikforståelse. Og tiden på skolebænken behøver ikke at være tør og kedelig. Hos Fun 2 Drive bestræber vi os på at gøre teoritimerne både hyggelige og sjove, samtidig med, at pensum bliver lært på normeret tid.

Vi tror på, at inspirerende undervisning under behagelige forhold fremmer indlæringen og giver eleven de bedst mulige forudsætninger for at bestå teoriprøven, men også for at gøre ham eller hende til en bedre bilist på lang sigt. Vi har altid lidt mundgodt på bordene i undervisningslokalet, og sørger for at skabe en afslappet stemning i teorilokalet, hvor alle skal føle sig velkomne.

Vi underviser i hold, og lektionerne bliver afviklet på tavle. Vi foretrækker den personlige undervisning, hvor der tages hensyn til udfordringer hos den individuelle elev, og hvor der altid er mulighed for at stille spørgsmål, frem for det dvd-baserede selvstudium, som benyttes andre steder.

Læs mere om vores pakkeløsning her.