Go to Top

Om Fun 2 Drive

Den hyggelige køreskole

Fun 2 Drive er en køreskole, der som navnet antyder altid antager en positiv vinkel på indlæringen og har hygge som et vigtigt element i undervisningen. Vi tror på, at der opnås en bedre og hurtigere indlæring ved at bruge gulerod end ved at bruge stok, og du vil kun møde positiv og venlig stemning, såvel i teorilokalet som under kørelektionerne. Det skal kort sagt være sjovt at tage kørekort, uden at der dog slækkes på seriøsiteten i teorilokale eller øvebil.

Der lægges vægt på den personlige kontakt mellem underviser og elev, og der bruges eksempelvis ikke dvd-materiale til selvstudium i teoridelen.

Baggrund
Fun 2 Drive er en moderne køreskole, som blev etableret i Haslev på Sjælland i foråret 2014. Ved rattet er kørerlærer Martin Myrup, som er uddannet kørerlærer fra Ballerup, hvor han også tidligere har undervist. Med Fun2Drive har Martin etableret sin egen køreskole efter sine helt egne retningslinjer om at skabe en skole, hvor man føler sig godt tilpas, og hvor der gerne gås et par ekstra skridt for at give eleven maksimalt udbytte af lektionerne.