Go to Top

Køretimerne

foto 1 (1)Hos Fun 2 Drive er der ingen sure lærere, når køretimerne skal tages. Her skal det være en fornøjelse at tage kørekort.

Som vores navn antyder, er Fun 2 Drive en køreskole som vægter den positive indlevelse i indlæringen ganske højt. Køretimerne afvikles altid i god og positiv stemning, uden formaninger og løftede pegefingre. Den personlige og nærværende kontakt er en central del af vores undervisning, og vi mener sagtens, det kan være sjovt at tage kørekort uden at miste fokus på pensum.

Vi underviser i almindelig bil (kategori B), og gennem de lovpligtige 16 kørelektioner på vej dækker vi alle de grundlæggende aspekter af den praktiske kørsel. Vi underviser naturligvis ud fra færdselslovens bestemmelser om en godkendt lektionsplan. Du vil således have garanti for, at køretimerne afvikles korrekt, og at vores køretøjer overholder færdselslovens bestemmelser for køretøjer, der anvendes til øvelseskørsel og praktisk prøve.

Køretimerne indgår som en del af vores kørekortspakke, som indeholder alt, du får brug for, når du skal erhverve dit kørekort. Teoriundervisning, kørelektioner og øvrige obligatoriske ydelser er samlet under én pris, og du behøver således ikke at købe køretimerne separat.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om køretimerne, har spørgsmål til vores pakkeløsning eller blot vil have en snak om, hvordan vi kan gøre erhvervelsen af dit kørekort så fornøjelig som muligt.